Slide Tafelronde 155
Oud Leden

Oud leden

 

Het Tafelen beperkt zich niet tot de grenzen van onze stad. Waarbij we Almere zien als onze thuisbasis, onderhouden we contact en vriendschap met andere Tafels en Tafelaars in Nederland en daarbuiten.

 

 

Die kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen maken deze avonden tot een bijzondere ervaring. Iedere Tafelaar heeft iets unieks op zijn eigen manier. De Tafel verrijkt vriendschap.

 

 

Vriendschap en ontwikkeling

 

De Tafelronde is een vereniging die zowel onderlinge vriendschap bevordert als ook het uitwisselen van kennis, ervaringen en meningen. De vereniging levert hiermee een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van haar leden.

 

 

Internationale contacten

 

De Tafelrondes zijn niet alleen in Nederland goed vertegenwoordigd, maar ook ver daarbuiten. Alle landelijke Tafelrondes over de hele wereld vallen onder Round Table International, afgekort tot RTI.

 

Vanuit de Tafel hebben we contact met een aantal buitenlandse Tafels en met een paar in het bijzonder. Dit zijn onze Zustertafels – die hetzelfde nummer 155 dragen als ons. Elk jaar vind er een ‘numbermeeting’ plaats bij een Zustertafel in het buitenland, waarbij het gastland elk jaar wisselt. Op deze manier kan elke Tafelaar een informeel internationaal netwerk ontwikkelen, iets dat zonder de Tafelronde een vrijwel ondoenlijke zaak is.

Uiteraard kan iedere Tafelaar ook de internationale events bezoeken, zoals van de European Mediteranean and America’s Tablers Meeting en Round Table International (met wereldwijd 45.000 leden)