Slide Tafelronde 155
Running
Dinner Almere

Over Running Dinner Almere

 

Almere Haven

Gezellig dineren in de Havenkom van Almere op een hele bijzondere manier en tegelijk een bijdrage leveren aan het goede doel. Tafelronde 155 Almere maakt het mogelijk tijdens deze 8e editie van het Running Dinner Almere.

 

 

3 gangen in verschillende restaurants

Tijdens het Running Dinner wordt een 3-gangendiner geserveerd op verschillende restaurant locaties. Voor elke gang wordt er gewisseld tussen één van de deelnemende restaurants. Hierbij wisselt ook het tafelgezelschap, zodat het een verrassing is bij wie men aan tafel komt. Een bijzondere manier om de verschillende restaurants te ervaren en andere mensen te ontmoeten.

 

 

Het goede doel…

… is dit jaar Stichting Zorg Almere. Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst naar een bijzondere doel. De stichting – ook wel Stichting Zalm genoemd – verleent zorg aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening, lichamelijke beperking, chronische ziekte of een combinatie van deze aandoeningen.

Bijzonder aan de stichting is dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de persoonlijke zorgbehoeften en de beperkingen van de cliënt. Er is vooral aandacht voor de mogelijkheden en talenten van de cliënt, die uiteindelijk zijn eigen plekje zal vinden binnen onze samenleving.

Op de avond van het Running Dinner wordt een presentatie geven over waar de stichting voor staat, waarom en voor wie zij hulp biedt. Meer over de stichting is hier te lezen.

 

 

Reserveer nú uw kaarten

Het 3-gangen menu inclusief drankjes én een gezellige avond kost 100 euro per persoon. De helft van dit bedrag komt ten goede van het goede doel. Het totale bedrag wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt. Kaarten kunnen nú via deze link worden gereserveerd.

 

 

Uw bedrijf in de schijnwerpers

Ook dit jaar is het weer mogelijk uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten en tegelijk het goede doel te steunen. Het volledige bedrag van de promotiepakketten zal ten goede komen aan de stichting.

 

 

Hoofdsponsor € 2.000

De hoofdsponsor van dit jaar is Almere Stadshart. Naast alle uitingen van het sponsorpakket krijgt de hoofdsponsor een duidelijk zichtbare naamsvermelding op cheque voor het goede doel. Tevens zullen er tijdens de ontvangst van alle gasten en de uitreiking van de cheque, op 2 prominente plekken banieren met bedrijfsnaam en logo vermelding aanwezig zijn. Tot slot zal de naam van de hoofdsponsor worden vermeldt in alle media die over het evenement zullen berichten.

 

 

Sponsorpakket € 250

Uw logo en bedrijfsnaam worden vermeldt op:

  • Grote banner bij de entree
  • De webpagina van het Running Dinner
  • De placemat die tijdens elke gang in alle restaurants wordt gebruikt

 

 

Het aantal sponsorpakketten is beperkt. Reserveer nú uw sponsorpakket.